Dikki.nl

webdesign

Natuurlijk beschikt dikki.nl over aantoonbare ruime ervaring, opgedaan in zeer uiteenlopende projecten. 

MultiQuartz

Multiquartz is een bedrijf dat verschillende soorten zand, grind en coatings levert aan particulieren en bedrijven. 

De vraag was om een webwinkel te maken, met een site voor de presentatie van het bedrijf. De webwinkel is nog in aanbouw, maar de site voor de presentatie is inmiddels online. 

Begin 2011 opgeleverd. 

Möhringer

Möhringer is een bedrijf dat zich richt op het bemiddelen in grondtransacties. De website die ik ga ontwikkelen komt op het domein www.financieleplanologie.nl. De bedoeling is dat er ook een schema op komt waar potentiële klanten alvast hun transactie kunnen voorrekenen. 

Oplevering in januari 2011. 

 

Een spelpagina voor een tijdelijke actie van het stimuleringsprogramma IJmond Veelzijdig en dagejweg.nl. Javascript en een beetje Ajax aan de technische kant, een beetje fantasie voor het uiterlijk. De site zal niet lang in de lucht blijven, want het betreft een tijdelijke actie (9 augustus tot 13 september 2010). 

 

Een site voor een winkel in Hilversum die hardware gerichte ICT diensten levert aan het MKB en particulieren. De opdracht was om hun huidige site kwalitatief te verbeteren, zonder daarbij al te veel te wijzigen in het ontwerp.

Ik heb deze site gebouwd met behulp van het cms typo3, met uitgebreide extra functies, zodat de site beter te vinden is via zoekmachines.  

 

Genootschap Engelandvaarders voorbeeld

Het Genootschap Engelandvaarders is een club van verzetsmensen uit de Tweede Wereldoorlog. De opdracht was om een eenvoudige site te maken met de mogelijkheid voor leden van het Genootschap om de inhoud te wijzigen.

Voor deze opdracht heb ik gebruik gemaakt van Typo3. 

 

Nostalgische fotograaf voorbeeld

Het visitekaartje voor de professioneel fotograaf Karoly Almos. Karoly gebruikt werkwijzen zoals ze in de jaren dertig van de vorige eeuw gewoon waren. Voor deze site is door dikki.nl een speciaal content management systeem ontwikkeld. 

Van der Werf Tekst voorbeeld

Website van Maarten van der Werf, redacteur en vertaler. Een aangepaste versie van het content management systeem dat is ontwikkeld voor de Nostalgisch fotograaf.

Historisch huis voorbeeld

Voor deze site heb ik tot november 2007 gewerkt. Het Historisch Platform fungeert als contactpunt voor historici en aankomend historici die in dit vakgebied werken of willen werken. Voor deze opdracht ging het om de weergave van data uit een complexe database, maar ook om de invoer van nieuwe recensies. 

Muziek database

Een langlopend project dat per september 2010 een nieuwe fase in is gegaan. De muziekdatabase is een RIA met gebruikmaking van AJAX. Dit is mijn eerste project in AJAX geweest, en het geeft mij een mogelijkheid om te blijven experimenteren met voor mij nieuwe technieken. 

De site is helaas niet te bezoeken, maar een kleine illustratie kan geen kwaad. Het geheel werkt als een soort itunes applicatie, maar dan op internet. 

 

Kindred database voorbeeld

Een project waar ik een meer interactieve site wilde bouwen.

Eisen waren:

  1. Overzichtelijke weergave van alle items. De gegevens die hiervoor nodig waren, zijn via regex en macro's omgezet naar SQL.

  2. Mogelijkheid voor bezoekers om zich aan te melden en reacties te geven op de inhoud of op elkaar. Geen forum, wel per item een forumthread.

  3. Mogelijkheid voor bezoekers om zelf voorstellen te doen voor nieuwe items.

  4. Uitgebreide beveiliging van het geheel.

  5. Toepassing van css en frame/tabelloze opmaak. 

Holland by Night voorbeeld

Een website voor een spelgroep. Online sinds 2000, in de huidige vorm sinds 2009. Gebouwd in Joomla met een eigen template. 

Amsterdam by Night voorbeeld

Een website voor een spelgroep die niet meer bestaat. De site bestaat nog ter inzage en als archief. Statisch gebouwd in simpele html, een van mijn eerste projecten.